söndag 10 oktober 2010

En sån tårta som är rund

Ojoj idag är det Söndag
Och vilken vecka det har varit. Ovanligt lång på något vis, kanske för att det har hänt så mycket. Har såklart skrivit på extended som lämnades in i Fredags. På kvällen var det Metalkväll på 035, helt okej fast man hade ju väntat sig fler band... Missade idol men mamma höll mig uppdaterad. Tråkigt dock att Sassa åkte ur, hon är asgrym och hon kan faktiskt sjunga annat än hårdrock. Bara inte just då... Men hon klarar sig nog utan idol anyway :) Jay och Olle är hur grymma som helst.. Wiiee.
Igår var det så dags för Mimmis inflyttningsfest, som blev sen övergick till ett utmärkt utgångstillfälle. Måste säga att våra ordlekar är de bästa, både med eller utan diverse vätskor till. Beskrivning av en rulltårta: En sån tårta som är rund.
Och vad gillar Mimmi för djur? Just det, Gifflar! x)

Detta är Mimmis matte, eller ja, enligt Ellis är det en tvättsvamp...
Kvällen bjöd på mycket dans, musik och en och annan charmig polis. Och en massa trevligt folk såklart :)
Idag vaknade jag lite för tidigt hos Ebba och hann ta den tidiga bussen hem. Kan väl inte direkt skryta med att jag har varit jätteproduktiv men lite har jag fått gjort iaf, trots den ringa sömnen. Historia, World lite och biologi, plus repsirs av idol och bonde söker fru. Snart börjar en ny vecka som förhoppningsvis blir lika bra som denna.
:)

Låtar från veckan...
Three Doors Down - Going Down In Flames
Bruno Mars - Just The Way You Are
Maroon 5 - Misery

1 kommentar: