lördag 31 maj 2014

Lördag mitt i veckan

Att vara ledig en torsdag är så konstigt, dagarna och veckan blir helt upp och ner och det känns som att jag är ledig för mycket, även om jag jobbar hela tiden. Hmm.

Miley var bra, men det sa jag väl. Den här veckan är många bortresta (okej bara två, men ändå). Det är mycket som händer, många beslut ska tas även om resultatet inte visar sig förrän i augusti-september. Och jag är ambivalent som vanligt. Har fått tillbaka Oslo-känslan nu, den ständiga stressen av att det måste hända saker hela tiden. Jag saknar ferie-modet. Det var trevligt. Tror jag tar semester snart igen.

Igår var jag och Ellinor på Løkka och utforskade nattlivet (eller ja-kvällslivet). Det är mycket mysigare och finare än jag minns, har ju knappt hängt där det senaste året. De har fått många fina butiker och mysiga uteserveringar. Det är inte lika läskigt som det var förut, eller så känns det bara så eftersom det är ljusare och mer folk ute. För mycket svenskar dock. Hur som helst. Ellinor är en underbar person. Jag kommer dö lite halvt när hon flyttar tillbaka till Sverige.

Nu är det snart lördag eftermiddag, jag ska gå hem till Cessna, kanske springa lite och sen festa med ett gäng jag inte hängt med på ett tag. Det blir kul. Säkert väldigt trevligt. Fast helst av allt skulle jag vilja ligga hemma i soffan och äta chips. Sjukt pepp 22-åring.

1 kommentar:

  1. ååååh! DU är en underbar person! kommer dö om 4 veckor :( <3

    SvaraRadera